Informationsblad för Brf Docenten

Sommar 2017

pdfikon
Klicka på ikonen till vänster för att ladda ned informationsbladet.

pdfikonStora infobladet har uppdaterats med anledning av ändringar i styrelse och fritidskommitté efter årsstämman, nya regler och priser för uthyrning av övernattningslägenheten i vita villan med mera. Klicka på ikonen för att ladda ner.

Hej alla boende i Docenten!

Grillning: Nu när sommaren är här och grillen har väckts till liv så vill vi passa på att påminna om att enbart grillning med el/gasolgrill är tillåtet.

Sopor:  Det har slarvats ordentligt med sopsorteringen på sistone. Det slängs elskrot, glas, aluminium m.m. i hushållssoporna. Har man större mängder grovsopor, uttjänade vitvaror, bilbatterier, farligt avfall, mm så ska detta lämnas till återvinning. Den närmaste återvinningscentralen finns på Regulatorvägen 3 i Flemingsberg. Mer information finner du på SRV:s hemsida. Om du inte redan har nyckelkort för åtkomst till återvinningscentralen, ring SRV på 0200-26 46 00 och beställ.

Stämman: Väldigt kul att så många kom på senaste stämman och visade sitt intresse i föreningen!

Lilla parkeringen: Styrelsen har beslutat att byta sida på parkeringsplatserna inom kort. Platserna kommer alltså att stå in mot villorna och inte mot förskolan. Detta gäller lilla parkeringen vid förskolan/vändplan.

Styrelsen önskar er alla en trevlig sommar med förhoppning på mycket sol :-)

 

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.