Bokningsregler & Priser:

För att få använda övernattningsrummet gäller följande:

Bokning sker hos Annika Arvidsson, i första hand via telefon/sms, i andra hand mail.

Rummen disponeras från ankomstdagen klockan 15.00 till avresedagen kl 12.00. Linne, handdukar, tvål osv ingår ej, det håller var och en med själv. Kuddar och täcken ingår.

Husdjur får ej vistas i villan!

Rummet skall lämnas välstädat!

Övernattningsrummen får bokas för högst fem nätter i följd. Endast om rummen därefter inte är bokat av annan kan förlängning ske med en natt i taget.

Avgiften för lägenheten med endast det lilla sovrummet (2 sängplatser) fre-sön 250:-/natt, sön-fre 200:-/natt Avgiften för lägenheten med bägge sovrummen (totalt 6 sängplatser) fre-sön 400:-/natt, sön-fre 300:-/natt.

Vid storhelger såsom påsk, midsommar, jul & nyår måste hela lägenheten hyras och fre-sön priser gäller.
Avgiften/hyran för rummet/lägenheten kommer att debiteras via HSB på samma avisering som avgiften för lägenheten. Så på din nästkommande avisering får du med även denna hyreskostnad.

Vid avbokning senare än 14 dagar kommer hyresavgiften för rummet/lägenheten att debiteras via HSB.

Depositionsavgiften är 500 kr, och erläggs vid bokning av lägenheten/rummet samt återfås efter kontroll och återlämnandet av nyckel. Om något skadas eller går sönder är värden ersättningsskyldig, dvs den som bor i området och är värd åt övernattningsgästen/erna.

Skada anmäls till Annika Arvidsson. Anmäl också om det finns brister eller skador då rummen tas i anspråk. Om du inte får tag i Annika Arvidsson, på telefon, går det bra att lägga en lapp i brevlådan på Bergakungsvägen 52 eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. skriv vad det gäller samt Ditt namn och telefonnummer.

HSB Brf Docentens Fritidskommitté


Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.